Familierondleiding zomervakantie

Familieplezier op Kasteel Duivenvoorde

 • In de zomervakantie organiseert Kasteel Duivenvoorde speciale familierondleidingen. De rondleidingen zijn voor families met kinderen van 6 t/m 12 jaar en hebben als thema ‘kasteelbewoners’. Kinderen mogen zich verkleden als ridders of baronessen en worden zo, als heuse kasteelbewoners, echt onderdeel van het verhaal van Duivenvoorde. Treed binnen in de sprookjeswereld van het kasteel en laat je verwonderen!

  Familierondleidingen voor jong en oud
  Ontdek met een speciale kindergids het leven van de bewoners van Duivenvoorde. Na het ontrafelen van enkele verborgen verhalen volgt een leuke familie-activiteit. Ga met je (klein)kinderen aan de slag met het maken van je eigen kasteel onder het genot van een drankje en een versnapering. Een interactieve rondleiding voor jong en oud!

  Aanvang 10.30 uur, einde 12.30 uur. Deze feestelijke vakantie-activiteit is inclusief koffie/thee/limonade voor de kinderen en iets lekkers. En na de rondleiding mogen de kinderen een leuk cadeautje ophalen in de winkel.

  Wanneer
  Dit familie-arrangement vindt plaats van 10:30 – 12:30 uur op de volgende dagen:
  Dinsdag 23 juli
  Woensdag 24 juli - 
  Donderdag 25 juli 
  Vrijdag 2 augustus
  Vrijdag 9 augustus
  Vrijdag 16 augustus
  Vrijdag 23 augustus - UITVERKOCHT
  Vrijdag 30 augustus

   

  Tickets

  De tickets voor het arrangement zijn alleen te bestellen via onze webshop. 
  Kinderen t/m 12 jaar: €5,00*
  Volwassenen: €12,50* 

  * Voor een online bestelling rekenen wij eenmalig € 1,50 servicekosten per transactie. Voor dit arrangement kunt u geen gebruik maken van een museum- of andere kortingskaart.

  Let op: in verband met de maximale groepsgrootte is het niet mogelijk om met meer personen te komen dan het aantal waarvoor u tickets hebt gekocht.

   

  Deel deze pagina