Verhalen van Sinterklaas 2023

25, 26 november, 2 en 3 december Kasteel Duivenvoorde

De geliefde familievoorstelling Verhalen van Sinterklaas is ook dit jaar weer te zien op Kasteel Duivenvoorde. Met een sprankelend nieuw avontuur dat jong en oud zal betoveren, belooft deze voorstelling een onvergetelijke ervaring te worden. Vier het magische Sinterklaasfeest in stijl en maak deel uit van een traditie die generaties verbindt. De voorstellingen zijn te bezoeken op 25, 26 november, 2 en 3 december. 

‘Terug naar het nostalgische decembergevoel in een gloednieuw jasje.’ 

Duivenvoorde is verheugd om de voorstelling Verhalen van Sinterklaas weer te mogen verwelkomen op het historische landgoed. Laat jezelf ook dit jaar meevoeren in verwondering met een gloednieuw verhaal. Beleef het sprookje in de Marotzaal samen met Sinterklaas, Señor Piet, Pakjes Piet en de Sevilla’s uit Spanje. Een betoverende belevenis die jong en oud samenbrengt en warme herinneringen voor het leven belooft.  

‘Heerlijke sinterklaasverhalen voor jong en oud.’ 

Tickets voor de voorstellingen zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen worden aangeschaft via onderstaande button. Na het succes van vorig sinterklaasseizoen loopt de kaartverkoop nu al storm.  

Het wordt aangeraden om tickets vroegtijdig te boeken; de voorstelling Verhalen van Sinterklaas staat bij vele kinderen hoog op het verlanglijstje …  

‘Wie wil er nou niet geloven in een beetje magie …’ 

Verhalen van Sinterklaas is een VTME-productie van Chiel van Tok en Matthijs van der Meer in samenwerking met Kasteel Duivenvoorde. 

Winkelwagen
Scroll naar boven