Adres en routebeschrijving

Kasteel Duivenvoorde ligt aan de provinciale weg, N447, ook wel Veurseweg geheten, tussen Voorschoten en Leidschendam en is zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Automobilisten kunnen de oprijlaan inrijden en hun auto parkeren op het parkeerterrein tegenover het huis van de terreinopzichter. Vandaar kunt u in een paar minuten naar het kasteel lopen. Automobilisten met een passagier die slecht ter been is mogen doorrijden tot aan het kasteel om daar hun passagier af te zetten. Zij moeten daarna wel hun auto parkeren op het parkeerterrein. Parkeren bij het kasteel is niet toegestaan.

LET OP! Veel navigatiesystemen leiden u NIET naar de juiste ingang, aan de N447 of Veurseweg, maar leiden u naar de ingang aan de Horstlaan. Neem deze ingang vooral NIET. Vrachtwagens en bussen kunnen daar nauwelijks keren. De juiste ingang bevindt zich aan de Veurseweg (N447) en is herkenbaar aan de fraaie poort, aan het begin van de oprijlaan van ca. 700 meter. Aan de Veurseweg staan aan beide zijden van de ingang kleine, blauwwitte bordjes, die de ingang met een pijl aangeven.

Kasteel Duivenvoorde is bereikbaar met de buslijnen 45 en 46 van Veolia. Lijn 45 rijdt tussen de NS-stations Den Haag CS en Leiden CS. Lijn 46 rijdt tussen NS-station Den Haag CS en Voorschoten Centrum. De  haltes bevinden zich direct bij de 700 meter lange oprijlaan van Kasteel Duivenvoorde.
Infolijn openbaar vervoer: 0900-9292 of www.9292ov.nl. of Veolia.

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten
BTW-nummer: NL002985044B01

Telefoon: 071 561 37 52
E-mail: informatie@kasteelduivenvoorde.nl

 

Let op! De meeste (auto)navigatiesystemen leiden u naar de Hortslaan; dit is NIET de route naar de juiste ingang. De ingang van park en kasteel Duivenvoorde bevindt zich aan de Veurseweg en is herkenbaar aan de stenen poort met ijzeren hek. Alleen via deze ingang kunt u naar binnen; de (verplichte) parkeerplaats bevindt zich na ca. 700 meter rechts.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone